Onwijs trots op deze topper! Wat een bijzonder traject was dit.

Mooi dat ik deel heb kunnen uitmaken van dit proces! Met wilskracht, geduld, consequentheid, discipline, respect en vertrouwen in jezelf en je coach bereik je doel!

Wouter:

“Daar waar je zelf opgeeft ga je door met Personal training!”


Ik had al een hele tijd zelf getraind maar ik bleef eigenlijk stil staan qua resultaat. Ik vroeg mij af of ik iets verkeerd deed en wat ik kon verbeteren. Toen ik met Lisette in contact kwam, besloot ik het roer om te gooien. 

Ik kan me de eerste keer PT goed herinneren. 😱 4x een push up en vijf seconden een plank, meer zat er niet in. Dit was precies wat ik nodig had!
Personal training is niet alleen trainen met een coach maar ook jezelf jezelf beter leren kennen. In het begin had ik het zwaar en vooral medelijden met mezelf. Dat is eigenlijk wat je ook zo vaak om je heen ziet in de sportschool.. Daar waar je zelf opgeeft ga je door met PT! De motiverende woorden van Lisette zorgde ervoor dat je iedere keer weer voor een beter resultaat wilt gaan! Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van Lisette. Geen dieet maar gewoon een andere manier van eten, waarbij af en toe iets lekkers ook gewoon mag.
Naast de personal training is een goed voedingsschema namelijk erg belangrijk. Het eten vond ik af en toe wel lastig, vooral de regelmaat van 6x per dag was soms moeilijk. Inmiddels weet ik niet beter en is het een gewoonte geworden.