PIMP JE DIEET, MET DEZE 6 SMAAKVOLLE PRODUCTEN, SUPER LAAG IN CALORIEËN

  1. XXL Nutrition Light Saus Mayonaise Zero

Dezelfde smaak als de bekende supermarktsauzen, maar dan zonder calorieën? Kan dat? XXL Nutrition bewijst met hun Light Saus dat het mogelijk is! Geen chemische ingrediënten, maar echte kruiden en specerijen zorgen voor extreem lekkere sauzen, maar dan laag in calorieën! De sauzen zijn nagenoeg vrij van suikers en vetten.

2. Walden Farms Pancake Syrup

Walden Farms siroop is een heerlijke pannenkoeken siroop met een lage energetische waarde en is suikervrij. Erg lekker en perfect voor wanneer je bewust wil eten. Een uitkomst voor sporters en bij een dieet! Dit is een gepatenteerd product en zeer exclusief.

3. Bell Plantation Pindakaas poederBody & Fit Smart Cooking Spray

Met Smart Cooking spray doseer je pijlsnel een perfecte dosering Cooking Spray, precies wat je nodig hebt om heerlijk te bakken zonder overtollige kcal of vet. Makkelijk, snel, anti-aanbak, schoon en kcal-arm dus exact zoals je het hebben wilt. Perfect bakken en braden doe je vanaf nu met Smart Cooking spray. Smart Cooking spray is de #1 keuze voor iedereen, slechts 1 kcal per spray!

4. Body & Fit Food Smart Pasta – Rijst – Vrij van koolhydraten, vet, suiker en gluten

Smart Pasta bevat slechts 7-9 kcal per 100 gram en is volledig vrij van koolhydraten, vet, suiker en gluten! De Smart Pasta is gemaakt van Glucomanan, een in water oplosbare vezel, gewonnen uit de Konjac plant en ondersteunt gewichtsverlies bij het volgen van een energiebeperkt dieet.

Smart Pasta is een perfecte vervanger voor je ‘gewone’ portie pasta. Wil je afvallen en vindt je het lastig om je koolhydraten te minderen? De Smart Pasta’s bieden uitkomst. Lekker met bijvoorbeeld kip en verse groente.

5. Biotech USA – ISO Whey Zero

Een snelle, gemakkelijke en zeer effectieve manier om je eiwitinname aan te vullen, is door eiwitsupplementen te drinken; alles wat je nodig hebt is eiwitpoeder, een shaker en wat water.

Vanwege het uitstekende eiwitgehalte en geen suikers is de ISO WHEY een perfecte keuze voor actieve atleten die alles in het werk stellen voor een slank lichaam, maar het is ook een geweldig alternatief voor mensen met een dieet.

6. Body & Fit Natural Flavouring

Geen suiker, geen calorieën, wel een heerlijke smaak aan al je shakes, yoghurt, kwark en dranken! Met slechts 3 druppels natuurlijke flavouring per glas!