Neomi

Lisette is een hele kundige, gedreven en fijne personal trainer. Naast de goede trainingsschema’s bezit Lisette de (voor mij) nodige dosis directheid als het gaat om motiveren om mijn doelen te bereiken. Hierdoor kon ik doorzetten op moeilijke momenten en heb ik een positieve mindset gekregen over sporten, eten en mezelf fit en lekker in mijn vel voelen. Daarnaast is Lisette ook echt een expert in het geven van een uitgebalanceerd voedingsschema. Zonder trek en met doorzettingsvermogen lukt het prima om hieraan te houden. De combinatie van sport met voedingsadvies is voor mij een must om een gezonder lijf te krijgen. Ik ben Lisette erg dankbaar voor wat ze me geleerd heeft!

Andrea

Conditioneel ging het in stijgende lijn omhoog en ook qua kracht.

46 kilo. Dat was mijn gewicht precies een jaar geleden. Toen zat ik nog volop in mijn eetstoornis. Inmiddels een jaar later zit ik al een aantal maanden op stabiel en gezond gewicht.  Volgens de professionals is dit een hele prestatie.  Hoewel ik fysiek hersteld ben, is het mentale deel nog een heel gevecht.

Sinds ik op gezond gewicht ben, mag ik weer sporten. Een sport die ik altijd al wilde doen, is kickboksen.  Wat was ik daarom blij dat Lisette bokstraining gaf! En ook nog eens dichtbij!

Tijdens de eerste training merkte ik hoe slap mijn spieren nog waren en mijn conditie nog niet goed was. Doordat ik elke week ging trainen, ging het steeds beter. Conditioneel ging het in stijgende lijn omhoog en ook qua kracht.

Nu, 7 maanden later, sport ik 2 keer per week. Ik kijk er elke keer weer naar uit en ga er met plezier naar toe.  De trainingen zijn pittig, maar ook steeds weer anders. De kickboks-technieken worden afgewisseld met conditietraining. Dit is fijn, want de techniekbeheersing is erg belangrijk bij het boksen.

Lisette is een hele fijne coach en trainster. Ze weet heel goed waar ze het over heeft en vindt het belangrijk dat de technieken goed aangeleerd worden. Op een rustige manier coacht Lisette je, waardoor je net iets meer eruit haalt dan je dacht dat er in zat.

Kickboksen heeft, naast fysiek sterker worden, ook positieve invloed op de mentale conditie. Dit werkt bij mij ook zo. Het kickboksen geeft mij motivatie om door te gaan in herstel. Ik hoop daarom ook nog heel lang te mogen trainen bij Lisette.

Celeste

Celeste 40 kilo afgevallen door middel van personal training, een trainingsschema en voedingsbegeleiding.

Bram


Ik merk het met name tijdens het fietsen, waarbij ik het op de afstanden boven de 100km beter volhoud.


Een paar maanden geleden ben ik begonnen met een trainingstraject bij Lisette. Op advies van mijn vrouw Melissa ben ik bij Lisette terecht gekomen. Mijn doel was om fitter te worden. Na een uitgebreide intake heeft Lisette een trainingsprogramma op maat samengesteld met bijbehorend voedingsplan. Onder leiding van Lisette ben ik ermee aan de slag gegaan.

Na een aantal weken werden de eerste resultaten al duidelijk zichtbaar. Mijn vetpercentage en gewicht namen af, terwijl mijn spiermassa toenam.

Daarbij begon ik me daadwerkelijk fitter te voelen. Ik merk het met name tijdens het fietsen, waarbij ik het op de afstanden boven de 100km beter volhoud.

Mirella


En ben ‘vet’ trots op mezelf op wat ik bereikt heb!

Doodongelukkig was ik op foto 1, ontevreden met mijn lijf en erg onzeker. Na jaren aangemodderd te hebben met 100 verschillende diëten zag ik het licht.

Dit moment kan ik me nog zo goed herinneren. Ik zat op de bank met een zak chips en glas cola te facebooken en kwam een advertentie tegen van een Personal trainer. Iets met karma.
Maar om een lang verhaal kort te maken… De uitdaging samen met Personal Trainer Lisette aangegaan en week in week uit knallen. Ik hield me strak aan het voedingsschema, wekelijks Bootcamp, krachttraining en hardlopen.

Nu 3 jaar later ben ik op een gezond gewicht. Tussendoor een terugval gehad maar deze heb ik op tijd kunnen stoppen, ook weer samen met Lisette.

Van maat 48 naar 38. Nu kan ik zeggen dat ik veranderd ben, zowel van binnen als van buiten. Ik voel me zeker over mezelf en over mijn lichaam. En ben ‘vet’ trots op mezelf op wat ik bereikt heb! En met hulp van hele lieve mensen om me heen kan ik alles aan. 

Tim


Ik ben blij dat ik die stap genomen heb, want het is het zo waard om je beter in je vel te voelen.

Succes and nothing less
Ik ben Tim Bottema, 33 jaar en werkzaam als Assistent Filiaalmanager in de detailhandel. Sinds 3 maanden sport ik met Lisette Steinmetz als Personal Trainer en de resultaten zijn zeer motiverend.

Ik ben op zoek gegaan naar een Personal Trainer omdat ik besefte dat ik het, in mijn eentje, niet redde om mijn doelen te realiseren.

Na een intensieve periode met behandelingen tegen darmkanker (operatie en chemo therapie) was mijn energie level gedaald tot onder het 0-punt. En mede door deze situatie was ik veel aangekomen.

Ik heb me zeer positief weten op te stellen en gefocust op mijn vooruitgang. Ik wilde de controle over mijn leven en lichaam weer terugwinnen / in eigen handen hebben. Hieruit vloeiden dan ook mijn doelstellingen: “terugwinnen” van energie en afvallen, met als gevolg dat ik zowel fysiek als mentaal weer lekkerder in mijn vel zou zitten.

Zelfstandig was ik een heel eind gekomen, maar ik besefte dat ik wel wat extra hulp kon gebruiken.

Op een website voor Personal Trainers sprong Lisette er als snel uit door haar specialisme, opleidingen en sportieve uiterlijk. Zodoende heb ik op korte termijn een afspraak met haar gemaakt voor een kennismakingsgesprek. 

Lisette heeft met mij een persoonlijk plan de campagne opgesteld voor het realiseren van mijn doelen. Ze ondersteunt me zowel fysiek door me te begeleiden met sporten, als mentaal door me te begeleiden met mijn voeding / voedingspatroon. Ze is als het ware mijn Tom-Tom.

Het is heerlijk om met Lisette te sporten, iedere PT (Personal Training) sessie doen we iets nieuws. Dit houdt het voor mijn verrassend en uitdagend. Natuurlijk zit er continuïteit in het soort oefeningen, maar de manier waarop of waarmee wisselt ze af. Begrijp goed dat heerlijk sporten niet betekend dat het makkelijk gaat, maar wel dat ze me motiveert om het uiterste uit mezelf te halen: No pain, no gain.

Mijn eerste traject van 3 maanden is net afgelopen. Aangezien ik zeer gemotiveerd was, en nog steeds ben, om mijn doelen te behalen heb ik ervoor gekozen om 3 keer per week met Lisette te trainen. Ik wist van te voren dat dit een behoorlijke investering zou worden qua tijd, energie en financiën, MAAR wel een investering in mezelf. Ik ben blij dat ik die stap genomen heb, want het is het zo waard om je beter in je vel te voelen. En mijn tussenstand oftewel resultaat van het harde werk is: ik heb veel meer  energie, ben zo’n 15 kg. afgevallen en ik heb meer discipline met betrekking tot mijn voeding / voedingspatroon.

Ik ben net gestart met mijn tweede traject en kan niet wachten op het resultaat…

Laura


Inmiddels ben ik 13 kilo lichter, veel flexibeler in mijn lijf en voel ik me fitter!

“Zeilen in Friesland, m’n echte passie! Toch staat dit sinds 2014 op een erg laag pitje vanwege Reumatoïde Artritis. Stijfheid, pijn en vermoeidheid belemmerden me om te blijven zeilen. Daarbij vlogen de kilo’s er in de afgelopen jaren aan. Ik voelde me inmiddels als een 80 jarige vastgeroeste oma die steeds minder kon en baalde daar flink van.

Zomer 2016. Het roer moest letterlijk en figuurlijk om, rigoureus dit keer want eerdere pogingen om af te vallen en te sporten hielden geen stand. Tijd voor een échte leefstijlverandering dus en zo ging ik bij Lisette aan de slag.

Twee keer per week trainen en elke dag bijhouden wat ik eet, met als doel om sterker te worden en de overtollige kilo’s kwijt te raken.

Inmiddels ben ik 13 kilo lichter, veel flexibeler in mijn lijf, voel ik me fitter en hoop binnenkort mijn opgedane spierkracht sinds lange tijd weer in te zetten op een zeilboot!
Ik zie echt uit naar het moment waarop ik mijn passie weer kan volgen! Dit is mijn goal voor 2017!”

Laura volgde een traject personal training bij Lisette Steinmetz Personal Training, traint nu 2x per week en loopt inmiddels ook hard. Ze heeft zich ingeschreven voor de Marikenloop.

Kimberley

Kimberley’s transformatie

Judit


Het sporten was (en is 😉 soms best zwaar, maar het gaf een enorme kick!

Mijn naam is Judit Koopman. In het dagelijks leven ben ik moeder van drie fantastische zoons en werk ik als commercieel manager. Nog voor de geboorte van mijn derde zoon ben ik via via in contact gekomen met Lisette. Al snel besloot ik om een traject van 3 maanden van 2 keer per week PT aan te gaan om zo snel (maar verantwoord) mogelijk van de zwangerschapskilo’s (en dat waren er ruim 20.) af te komen. Vanwege het overlijden van mijn paard had ik al ruim twee jaar niet meer gesport. Het was dus even wennen aan het idee, maar na de eerste keer PT was ik om!

Het sporten was (en is 😉 soms best zwaar, maar het gaf een enorme kick! Ook mijn eetpatroon heb ik op advies van Lisette drastisch aangepast. Dus toen ik na drie maanden mijn streefgewicht had behaald, mijn vetpercentage enorm was gedaald en mijn spiermassa was toegenomen, hoefde ik niet lang na te denken om er nog een PT traject van drie maanden aan vast te plakken.

Dit traject is vooral gericht op het vergroten van mijn spiermassa om zo nog sterker en fitter te worden. Over een paar weken eindigt dit traject en de tussentijdse metingen laten al mooie resultaten zien. Binnenkort moet ik het dus zonder het continue toeziend oog van Lisette doen, maar ik heb inmiddels zoveel geleerd en ben ik zo gemotiveerd dat dat helemaal goed gaat komen!

Ellen


Tijdens de personal training zorgt Lisette ervoor dat ik helemaal tot het uiterste ga! En het resultaat mag er wezen!

Na heel lang ontzettend veel gesport te hebben kwam er opeens een moment dat ik er helemaal klaar mee was. Na ongeveer een jaar niet meer gesport te hebben, vond ik het weer tijd om wat te doen. Ik koos ervoor om te gaan fitnessen. Al gauw merkte ik dat fitness alleen, voor mij niet echt motiverend was. Ik ben toen op vrijdag avond eens een bokstraining gaan volgen. Na deze eerste training merkte ik dat ik het echt leuk vond om te doen. Nu boks ik iedere week. De lol in het sporten is weer helemaal terug. Aan mijn doelen wordt op dit moment hard gewerkt. Het hoofddoel: afvallen, gaat erg goed door een op maat gemaakt fitnessprogramma en personal bokstraining van Lisette. Mijn streefgewicht komt snel dichterbij.

Tijdens de personal training zorgt Lisette ervoor dat ik helemaal tot het uiterste ga! En het resultaat mag er wezen!

Danielle


Het is een investering, maar wel een investering in jezelf!

Bij mij kun je niet echt over een sportverleden praten. Ach ik heb altijd wel wat gedaan, maar intensief eigenlijk niet. Na 3 jaar echt helemaal niets te hebben gedaan ben ik in contact gekomen met PHC. Een personal trainer, dat leek mij wel wat. Lisette heeft mij uiteindelijk 6 weken lang 2 keer in de week begeleid. Zwoegen, zweten en resultaat behalen. Grenzen over en vooral ook met mezelf in gevecht. Leren over voeding en doornemen van de behaalde resultaten. De ene keer goed resultaat wat enorm motiveert en een volgende meting weer even een terugslag. De combinatie van goed trainen en goede voeding geeft een goed resultaat. En juist bij de voeding zit mijn valkuil en tevens mijn uitdaging.

Door de begeleiding van Lisette ben ik het sporten wel gaan waarderen en ben ik bewuster bezig met voeding. Inmiddels is de PT afgelopen en moet ik het weer helemaal zelf doen. Dat is wel even wennen en ik mis Lisette die me dan altijd net iets verder over mijn grenzen liet gaan. Ik kan het echt iedereen aanraden.
|
Het is een investering, maar wel een investering in jezelf. En wat is er nou belangrijker? Je hebt maar 1 lijf en daar ben ik zuinig op!!!