Succesverhalen

Een greep uit de vele succesverhalen bij Reshape

Neomi 10 kg afgevallen

Lisette is een hele kundige, gedreven en fijne personal trainer uit Ede.
Naast de goede trainingsschema’s bezit Lisette de (voor mij) nodige dosis directheid als het gaat om motiveren om mijn doelen te bereiken. Hierdoor kon ik doorzetten op moeilijke momenten en heb ik een positieve mindset gekregen over sporten, eten en mezelf fit en lekker in mijn vel voelen.

Daarnaast is Lisette ook echt een expert in het geven van een uitgebalanceerd voedingsschema. Zonder trek en met doorzettingsvermogen lukt het prima om hieraan te houden. De combinatie van sport met voedingsadvies is voor mij een must om een gezonder lijf te krijgen.
Ik ben Lisette erg dankbaar voor wat ze me geleerd heeft!
Celeste 40 kg afgevallen


Na een stressvolle periode was ik werkelijk compleet opgebrand. Ik had totaal geen energie meer en voelde me constant moe, zwak en futloos. Daarnaast had ik allerlei klachtjes èn serieuzere kwalen waaronder: oedeem (vochtophoping), slaapstoornissen, depressies/moodswings, bloeddruk- en huidproblemen, cellulites, pijnlijke gewrichten en zo kan ik helaas nog wel even doorgaan. Daarnaast had ik inmiddels maar liefst 30 kilo overgewicht. Het duurde bij mij een tijdje, voordat ik de link legde tussen die kwalen en mijn overgewicht. Langzamerhand begon ik in te zien dat de aanpak van mijn obesitas de oplossing zou kunnen zijn van een groot deel van de klachten.


Vele afslank- en dieetpogingen volgde, allemaal zonder resultaat. Ik hield het uiteindelijk niet vol en startte dan maar weer een ander dieet. Zo leefde ik bijvoorbeeld wekenlang op vegan groentensap-kuren, gevolgd door een streng keto-dieet met bijna alleen maar vlees. Enfin: extreem, ongezond, niet vol te houden etc. Ik begon de moed te verliezen. Mijn sociale leven hielp ook al niet mee, aangezien veel bekenden zelf ook (flink) te zwaar waren, of mijn overgewicht als futiliteit afdeden. Kortom, ik stond alleen in het proces. Toch wilde ik het graag zelf aanpakken met voeding en sporten (dus niet met een maagballon of operaties etc) en realiseerde me dat ik gewoon hulp nodig had. Ik ging op zoek naar een Personal Trainster in Ede. Dat werd personal trainer Lisette.


We gingen samen intensief aan de slag met een voedingsschema (wat ik overigens tot mijn verbazing uitstekend volhield) en ik leerde krachtraining met vrije gewichten: allemaal compleet nieuw voor mij. Toen ik 20 kilo was afgevallen, ben ik naast krachttraining ook gestart met hardlopen, bootcamp en boksen, ook allemaal bij Lisette. Zelf pakte ik het wandelen weer op, iets wat ik vroeger graag deed. Achteraf gezien klinkt het wel als heel veel allemaal, maar ik had superveel energie en ik hield alles prima vol; ik vond het geweldig! Het aantal uren sport per week is nu, jaren later, wel genormaliseerd, maar urenlang stilzitten is voor mij inmiddels erg moeilijk geworden.


Binnen 5 maanden hebben we ongelooflijk veel bereikt! Ik viel meer dan 30 kilo af, alle klachten waren weg, ik kreeg een normale stofwisseling en voelde mij fysiek (maar zeker ook mentaal) veel fitter, gezonder, sterker, jonger...gewoon beter. Het was werkelijk een hele transformatie: aan sommige mensen, die ik een tijdje niet had gezien, moest ik mij opnieuw voorstellen, ze herkende mij niet meer! Een ander 'probleem' was mijn garderobe. Laarzen, winterjassen, schoenen, ringen, mijn bikini...helemaal niets pastte meer. Wel een leuk probleem ;-)


Ik leerde tijdens dit hele proces ontzettend veel over leefstijl en gezondheid, iets wat ik de rest van mijn leven natuurlijk meeneem. Inmiddels is het 6 jaar na dit proces, want ik kwam in 2016 bij Lisette. Die 30 kilo? Die zijn er nog steeds af! De coronacrisis veroorzaakte voor mij (ik ben zelfstandige) weer behoorlijk veel stress. Als ik nooit het traject PT had gevolgd, zou dat beslist weer een trigger zijn geweest om gezonde voedingskeuzes en bewegen onbelangrijk te vinden. Ik heb het traject dus ervaren als een permanente verandering in gedrag, voorkeuren, keuzes, dicipline, omgaan met tegenslag en stress, weerbaarheid en doorzettingsvermogen en gezondheid.


Lisette is een zéér ervaren personal trainer, die heel goed met je meedenkt en je bij je doel kunt bijstaan. Individuele begeleiding heeft een niet te onderschatte meerwaarde; je kunt namelijk zoveel meer dan je denkt! Lisette; super bedankt!!!!

Mirella 30 kg afgevallen

Doodongelukkig was ik op foto 1, ontevreden met mijn lijf en erg onzeker. Na jaren aangemodderd te hebben met 100 verschillende diëten zag ik het licht.

Dit moment kan ik me nog zo goed herinneren. Ik zat op de bank met een zak chips en glas cola te facebooken en kwam een advertentie tegen van een Personal trainer. Iets met karma.
Maar om een lang verhaal kort te maken… De uitdaging samen met Personal Trainer Lisette uit Ede aangegaan en week in week uit knallen. Ik hield me strak aan het voedingsschema, wekelijks Bootcamp, krachttraining en hardlopen.

Nu 3 jaar later ben ik op een gezond gewicht. Tussendoor een terugval gehad maar deze heb ik op tijd kunnen stoppen, ook weer samen met Lisette.

Van maat 48 naar 38. Nu kan ik zeggen dat ik veranderd ben, zowel van binnen als van buiten. Ik voel me zeker over mezelf en over mijn lichaam. En ben ‘vet’ trots op mezelf op wat ik bereikt heb! En met hulp van hele lieve mensen om me heen kan ik alles aan. 


Laura 15 kg afgevallen

Zeilen in Friesland, m’n echte passie! Toch staat dit sinds 2014 op een erg laag pitje vanwege Reumatoïde Artritis. Stijfheid, pijn en vermoeidheid belemmerden me om te blijven zeilen. Daarbij vlogen de kilo’s er in de afgelopen jaren aan. Ik voelde me inmiddels als een 80 jarige vastgeroeste oma die steeds minder kon en baalde daar flink van.

Zomer 2016. Het roer moest letterlijk en figuurlijk om, rigoureus dit keer want eerdere pogingen om af te vallen en te sporten hielden geen stand. Tijd voor een échte leefstijlverandering dus en zo ging ik bij Lisette aan de slag.

Twee keer per week trainen en elke dag bijhouden wat ik eet, met als doel om sterker te worden en de overtollige kilo’s kwijt te raken.

Inmiddels ben ik 13 kilo lichter, veel flexibeler in mijn lijf, voel ik me fitter en hoop binnenkort mijn opgedane spierkracht sinds lange tijd weer in te zetten op een zeilboot!
Ik zie echt uit naar het moment waarop ik mijn passie weer kan volgen! 

Ben jij er klaar voor om je leven te transformeren? 

Plan een gratis intake: